Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5248
Sharjah Info
Hoteli Sharjah
Sharjah
Marbella Resort 4*

Odmaralište Marbella smešteno je pored lagune Halid i nudi veliki otvoreni bazen i teniski teren. Sobe obuhvataju prostor za sedenje i TV sa satelitskim kanalima. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama.

Klimatizovane sobe odmarališta Marbella poseduju mini-bar i aparat za čaj/kafu. Na raspolaganju su i moderno uređena kupatila opremljena luksuznim toaletnim priborom, bade-mantilom i papučama.

U okviru odmarališta Marbella dostupna je i potpuno opremljena teretana. Nakon vežbanja se možete opustiti u sauni ili u turskom kupatilu. Mlađi gosti se mogu zabavljati na igralištu u sklopu odmarališta.

Gostima je na raspolaganju i nekoliko ugostiteljskih objekata u okviru objekta. U restoranu Caesar’s Palace služe se jela italijanske kuhinje, dok uveče možete uživati i u zabavnom programu uživo. Ponuda restorana Rendezvous obuhvata specijalitete internacionalne i azijske kuhinje koji se poslužuju na bazi švedskog stola ili sa menija.

Od odmarališta Marbella lako se stiže do centra Šarže i Expo centru. Aerodrom Dubai i Aerodrom Šarža udaljeni su po 20 minuta vožnje od odmarališta. Na raspolaganju vam je svakodnevna besplatna usluga prevoza do Dubaija.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina