Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5156
Ras Al Khaimah Info
Hoteli Ras Al Khaimah
Ras Al Khaimah
Marjan Island Resort & Spa 5*

www.marjanislandresort.com

Hotel se nalazi na obali Ras Al Khaimah na samo 45 minuta voznje od Dubaija. Ostrvo odise netaknutim plazama kao i niz kulturnih i tradicionalnih aktivnosti u okviru samih hotela. Hotel je okruzen prirodnim lepotama pustinje i idealna je destinacija za one koji zele cistu destinaciju.
Al Hamra Golf Club koji je idealan za ljubitelje golfa, nalazi se na samo 5 minuta od hotela i predstavlja predivnu zelenu oazu u srcu pustinje.
U sklopu hotela se nalazi 301 soba koje su luksuzno opremljene i prostrane, u duhu arapske kulture, sa kupatilom, mini barom kao i panoramskim pogledom od koga zastaje dah pri zalasku sunca.
Hotel raspolaze sa 3 bazena, 1 na otvorenom i 2 u zatvorenom prostoru, potpuno servisiran poslovni centar, odvojeni bazen za decu, SPA centar, sauna, hamam, teretana, otvorena i zatvorena decija igraonica, ronilacki centar, gostima je na raspolaganju i biciklizam, razliciti sportovi na vodi, tereni za golf, ribolov, padobranstvo, izleti brodom, pustinjski safari, penjanje kao i tradicionalno jahanje kamila.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina