Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.6452
Dubai Info
Hoteli Dubai
Dubai
Radisson Blu Hotel, Dubai Waterfront 5*

Hotel Radisson Blu smešten je na odličnoj lokaciji u blizini kanala Dubai u četvrti Poslovni zaliv (Business Bay). Hotel nudi bazen na otvorenom i fitnes centar. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu.

Hotel poseduje 432 sobe, uključujući porodične sobe i suite jedinice sa izvanrednim pogledom. Svaka soba je opremljena klima-uređajem, električnim kuvalom i flat-screen TV-om. Pojedine sobe sadrže prostor za sedenje, gde možete da se opustite. Sve sobe poseduju sopstveno kupatilo sa tušem. Dodatne pogodnosti obuhvataju bade-mantile i papuče.

U okviru objekta se nalaze raznovrsni outleti, ukupno 8 barova i restorana, uključujući koktel i gril bar Fire Lake, restoran Larder, škotski bar Makar, klub Gotha i bar NYC u stilu potkrovlja.

Poslovnim gostima je na raspolaganju 11 sala za sastanke obasjanih dnevnom svetlošću, koje se prostiru na preko 1150 m².

Gostima su takođe dostupni bazen i terasa sa pogledom na kanal Dubai, dečiji bazen i klub, spa centar, teretana, saloni i suvenirnice.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina