Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.6117
Dubai Info
Hoteli Dubai
Dubai
The Oberoi Dubai 5*

Savremen hotel Oberai Duba nudi luksuzan smeštaj u Dubaiju. Smeštajne jedinice odlikuju visoki plafoni, svetao enterijer i veliki prostor. Gosti mogu uživati u nesmetanom pogledu na Burdž Kalifu. Objekat je smešten na vrhunskoj lokaciji, na samo nekoliko minuta od Dubai Mola i Međunarodnog finansijskog centra u Dubaiju, do kojih se lako stiže zahvaljujući besplatnom hotelskom autobusu.

Hotel poseduje 252 prostrane, elegantno uređene i luksuzno opremljene sobe i apartmana tipa "suite". Elegantnom ambijentu smeštajnih jedinica doprinose podovi od drveta, bogate tkanine, rukom tkani tepisi i specijalno naručena umetnička dela.

Smeštajne jedinice u hotelu The Oberoi u Dubaiju opremljene su elegantnim nameštajem i savremenim umetničkim delima. Imaju balkon ili prozore od poda do plafona. Svaka soba uključuje flat-screen TV sa satelitskim kanalima, mini-bar, pribor za pripremu čaja/kafe, kadu i odvojen tuš.

Ugostiteljska ponuda uključuje nagrađivane restorane i restoran u kojem se tokom celog dana služe jela različitih svetskih kuhinja. Na raspolaganju je i specijalni indijski restoran Ananta. U baru u lobiju možete se opustiti uz piće.

Spa centar sa velikim izborom masaža i kozmetičkih tretmana dostupan je uz doplatu. Na zahtev se mogu organizovati časovi joge.

Međunarodni finansijski centar u Dubaiju nalazi se na 20 minuta vožnje. Aerodrom Dubai je udaljen 18 km od hotela The Oberoi u Dubaiju. Na raspolaganju je besplatna usluga parkiranja vozila. Ponuda uključuje besplatan prevoz do Dubai Mola, četvrti Poslovni zaliv, Međunarodnog finansijskog centra u Dubaiju i Trga Emar.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina