Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.6117
Dubai Info
Hoteli Dubai
Dubai
JW Marriott - Marquis 5*

www.marriott.com

Hotel se nalazi u Deiri, samom srcu Dubaija. Od aerodroma je na 10 minuta vožnje, dok je od Dubai City Centra udaljen samo 10 minuta hoda. Odličan izbor je kako za poslovna putovanja, tako i za ljubitelje šopinga.
Hotel ima 299 standarnih soba i 52 prostrana apartmana. Sve sobe su moderno opremljene i imaju ,sef, direktnu telefonsku liniju, mini-bar, satelitsku TV, klima-uređaj, aparat za pravljenje kafe, internet konekciju, kao i kupatilo sa fenom za kosu . U okviru hotela nalazi se nekoliko restorana: Market Place ( sa internacionalnom kuhinjom), JW's Steakhouse, Hofbrauhaus , Cucina( sa italijanskom kuhinjom), Bamboo Lagoon, kao i nekoliko barova. Gostima hotela na raspolaganju su i usluga čuvanja dece, menjačnica, limuzina servis, novine u lobi baru, room servis 24 h.
U okviru hotela se nalazi i moderno opremljen Spa centar, fitnes klub, đakuzi, sauna, bazen na krovu hotela. Hotel ima obezbeđen šatl bus do plaže koji mora da se rezerviše dan ranije.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina