Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.6117
Dubai Info
Hoteli Dubai
Dubai
Bab Al Shams Desert Resort and SPA 5*

www.jumeirah.com

Resort se uzdiže sa pustinjskih dina kao opsena i nudi ugodan, luksuzni smeštaj u tradicionalnom arapskom stilu. Udaljen je 45 minuta vožnje od medjunarodnog aerodroma, vožnje koja Vas iz kosmopolitskog Dubaija prenosi u nezamislivu tišinu pustinje, tišinu optočenu plavim zvezdanim nebom.
Resort je izgrađen po ugledu na arhitekturu tradicionalnih arapskih utvrđenja, prilazi su ukrašeni marokanskim lampama, persijskim tepsima i beduinskim jastucima, a otvoreni restorani su u tradiconalnom arapskom stilu.Za one koji žele jedinstven doživljaj pustinje u tradicionalnom arapskom stilu uz konfor modernog življenja Bab Al Shams Desert Resort & Spa je idealan izbor.
Resort ima 113 soba i apartmana, uređenih u ukusnom rustičnom stilu sa pogledom na pustinju. Na zahtev su dostupne i povezane sobe za porodice. Resort ima sobe za pušače i sobe za nepušače, kao i sobe prilagođene za hendikepirana lica. Sve sobe i apartmani imaju SAT TV i radio, klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, internet konekciju, mini bar, set za čaj i kafu, sef, fen za kosu, 24 sata room service.
Resort ima više restorana i barova, Al Hadheerah nudi tradicionalnu večeru uz derviše, trbušne plesačice ili tetoviranje kanom, dok indijski ili italijanski restoran nude mirniji ambijent.
Možete se opustiti u velikom otvorenom bazenu i uživatu u pogledu na pustinjske dine, ili se osvežiti u kišnoj sobi (kontrolisana temperature vazduha i vode). Takođe možete uživati u čarima luksuznog spa centra.
Gostima hotela su na raspolaganju fitness, jahanje konja kroz pustinju sa posebno obučenim vodičima, džip safari uz pogled na zalazak ili izlazak sunca, jahanje kamila peko pustinjskih dina.
Za najmaljađe pored bazena u senci, tu je i Sinbad dečiji klub, u kome deca od 4 do 12 godina mogu da uživaju uz nadzor stručnog osoblja od 09:00h do 18:00h. Svakodnevno se organizuju različite aktivnosti za decu. Svi restorani nude poseban meni za decu, a baby sitting servis je moguć na zahtev.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina