Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.6452
Dubai Info
Hoteli Dubai
Dubai
Al Bustan Rotana 5*

www.rotana.com

Hotel je lociran u srcu Dubaija, blizu šoping zone i na samo par minuta vožnje od aerodroma, u blizini trgovinskog i poslovnog centra Deire. Čim gost zakorači u ovaj nedavno renoviran hotel, očekuje ga tradicionalna ljubaznost u skladu sa luksuzom hotela sa pet zvezdica, kao idealnim izborom kako za poslovnim, tako i klasičnim turističkim boravkom.
Hotel poseduje sobe za nepušače, menjačnicu, parking, rent-a-car, frizerski salon, prodavnicu suvenira, šatl bus do šoping centra, bežični internet u holu, doktora na poziv. Takođe gostima hotela su na raspolaganju i spa centar sa teretanom, časovi fitnesa, sauna, parno kupatilo, sobe za masažu i đakuzi, spoljni bazen sa kontrolisanom temperaturom vode i dečiji bazen, teniski i teren za skvoš.
U okviru hotela je 275 prostranih soba i apartmana, koje u svom sastavu imaju bežični internet, mini bar i set za spremanje čaja i kafe (uz doplatu), SAT/TV, telefon, sef, fen za kosu. Usluge čuvanja dece, kao i dečiji jelovnik su na upit.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina