Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.6117
Dubai Info
Hoteli Dubai
Dubai
Byblos Hotel 4*

www.bybloshoteldubai.com

Hotel se nalazi u Al Barsha oblasti, u blizini metro stanice (oko 200 metara), Dubai Media City-a i ulice Shaikh Zayed, na idelanoj lokaciji kako za turiste tako i za poslovne ljude. Od aerodroma je udaljen 35 min vožnje.
152 elegantnih soba i apartmana ukrašenih slikama i jedinstvenim tepisima su spoj luksuza, komfora i udobnosti, dizajnirani tako da odgovaraju potrebama najzahtevnijih gostiju. Sve sobe imaju klima uređaj sa digitalnom kontrolom, internet pristup, radni sto, LCD TV, sef, punjač za mobilne telefone, mini bar, elektronski sistem zaključavanja, telefon, kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu.
Gosti mogu isprobati specijalitete različitih kuhinja u udobnoj i opuštenoj atmosferi različitih restorana u okviru hotela.
Murjan kafe je glavni restoran hotela (internacionalni doručak-švedski sto, set i à la carte meni za ručak i večeru), smešten u lobiju. Crown & Lion je prvi pravi engleski bar u Dubaiju, služi piće ili tradicionalna britanska jela velškog kuvara. Restoran Al Dente u kom ćete uživati u ukusima Italije nalazi se u prizemlju, Kung koreanski restoran i karaoke bar se nalazi na međuspratu. U restoranu Deck možete se opustuti uz zvuke orijentalne muzike dok isprobavate šišu, pijuckate tursku kafu ili čaj sa ukusom mentola.
Pored navedenih restorana hotel poseduje i biznis centar, konferencijske sale, teretanu, Thai SPA centar i otvoreni bazen. Gostima je na raspolaganju i usluga room servisa 24h.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina