Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5156
Dubai - Gold hoteli Info
Hoteli Dubai - Gold hoteli
Dubai - Gold hoteli
Le Méridien Mina Seyahi Beach Resort & Marina 5*

www.lemeridien-minaseyahi.com

Ovaj luksuzni hotel nalazi se na 35min od aerodroma u Dubai-ju i proteže se 1.200m duž obale. Poseduje veliku privatnu plažu i privatnu marinu. Oko hotela se prostire mnoštvo turističkih atrakcija: muzej Dubai-ja, pijaca zlata i začina, internacionalni centar vodenih sportova.
Hotel poseduje 154 deluxe sobe, uključujući i sobe sa pogledom na more, 34 Royal club sobe od čega je 16 superior i 3 executive sa veličanstvenim pogledom na zaliv, 2 deluxe apartmana sa pogledom na plažu ili zaliv. Sobe su za nepušače i sadrže fen za kosu, mini bar, radio/alarm, Sat Tv, internet (koji se dodatno naplaćuje), klima, telefon. Hotel raspolaže sa više restorana i to Barasti restoran i klub, Ciro’s Pomodoro, Horizon, Lobby lounge, the Dhow i Waves. U svim restoranima u hotelu zahteva se elegantniji način oblačenja.
Od ostalih sadržaja gostima su na rasolaganju menjačnica, ATM , servis za pranje i peglanje odeće, sportovi na vodi, časovi tenisa, iznajmljivanje broda i automobila, program za decu, odbojka na plaži, stoni tenis, časovi aerobika, usluge čuvanja dece, butici, juvelirnice, prodavnice suvenira, sauna, traka za trčanje.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina