Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5248
Ajman Info
Hoteli Ajman
Ajman
Kempinski Hotel Ajman 5*

www.kempinski.com

Smešten u srcu Ujedinjenih Arapskih Emirata, Ajman je najmanji od sedam emirata i poznat je kao šeikat Istočne Arabije. Kempinski Hotel Ajman se nalazi na samo 25km od medjunarodnog aerodroma u Dubaiju i 35km od Burj Khalifa-e i Dubai Mall-a. Hotel se nalazi na kraju Ajman Corniche i stiže se kroz Rolla Road-a koji vodi preko Sharjah-a.
Hotel poseduje privatnu peščanu plažu u Arapskom zalivu. Potpuno je opremljen i dekorisan u arapskom stilu.Sve sobe su elegantno dizajnirane as nameštaj je napravljen od drveta sa Bliskog Istoka, imaju balkon ili terasu sa prelepim panoramskim pogledom na zaliv ili uredjen vrt oko hotela, poseduju SAT TV, kupatilo, fen za kosu, mini bar, sef (uz doplatu), Wi Fi (uz doplatu).
U okviru sadržaja hotela gostima su na raspolaganju mogućnost organizacije sportova na vodi, jedrenje, teniski tereni, Gym and Wellness, frizerski salon, Kids Club ili se možete opustiti uz masažu na plaži. Iznajmljivanje rent-a-car-a je takodje dostupno kao i besplatan transfer do glavnih trgovačkih centara u Dubaiju i Mega Mall u Sharjah-u.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina