Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5808
Maldivi
Summer Island Resort 4*

www.summerislandmaldives.com

Hotel se nalazi u Severnom Male Atolu, na peščanoj plaži ostrva Ziyaaraifushi, 34km od aerodroma Male. Transfer sa aerodroma Ibrahim Nasir do/iz hotela se obavlja brzim brodićem (vožnja oko 45min).
Raspolaže sa 156 soba raspoređenih u prizemnim paviljonima, bungalovima i vilama; ima recepciju na otvorenom sa krovnom konstrukcijom od drvenih greda i trske, peščanom podnom podlogom, glavni restoran “Samuga” sa peščanom podnom podlogom (servirani pansionski obroci za goste smeštene u sobama tipa Garden i Superior, kao i porodice sa decom mladjom od 15 godina koje borave u Vilama), restoran “Hiya” (pansionski obroci servirani za goste preko 15 godina koji su smešteni u sobama tipa Premium Beach Villa i Water Villa), a la carte restoran “Avi”, bar Nevi sa peščanom podnom podlogom, infinity spoljašnji bazen, spa centar (masaža, nega lica i tela), prodavnicu, pristup wifi internetu.
Mogućnost organizovanja, uz doplatu, mnogobrojnih sportova na vodi, ronjenja.
Svaka soba tipa Garden se nalazi u prizemnim paviljonima, u blizini glavnog restorana “Samuga”, u drugom redu od plaže; ima kupatilo sa tušem (jednim delom na otvorenom), verandu, LED TV sa satelitskim programom, telefon, mini frižider, ketler za kafu i čaj, fen za kosu.
Pansionska ishrana je na bazi švedskog stola, samoposluživanje.Licenca OTP broj 288/2020
kategorija A40 od 05.02.2020
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2020 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina