Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5746
Maldivi
Bandos Island Resort 4*

bandosmaldives.com

Hotel se nalazi u Severnom Male Atolu, na peščanoj plaži ostrva Bandos, 7km od aerodroma Male. Transfer sa aerodroma Ibrahim Nasir do/iz hotela se obavlja brzim brodićem (vožnja oko 20min). Veličina ostrva je oko 600mx400m.
Hotel raspolaže sa 215 soba jednostavnog dekora, raspoređenih u prizemnim paviljonima u vrtu hotelskog kompleksa, na plaži i bungalovima iznad vode.
Hotel ima 3 restorana, (od kojih je jedan glavni, 1 kafe-restoran i 1 a-la-carte), 3 bara, spojašnji bazen sa delom za decu, spa centar (doplata): đakuzi, parno kupatilo, sauna, frizerski salon, masaža; fitnes, stoni tenis, školu ronjenja, klub za decu, sportski centar (doplata), suvenirnicu, servis za pranje veša.
Svaka soba tipa Classic se nalazi u prizemnim paviljonima (površine oko 30m2), ima kupatilo (kada i tuš), klimu, TV sa satelitskim programom, telefon, mini frižider (mini bar uz doplatu), aparat za pripremu kafe, sef, fen za kosu.
Svaka Standard soba (površine oko 35m2) ima dodatno verandu u odnosu na classic sobu.
Deluxe soba (površine oko 53m2) se nalazi na plaži, ima dodatno garnituru za dnevni boravak i verandu u odnosu na classic sobu.
Usluga u hotelu je na bazi noćenja sa doručkom.
Doručak se servira u glavnom restoranu “Gallery”, po principu švedkog stola, samoposluživanje.
Mogućnost doplate za polupansion, pun pansion i all inclusive. Ručak i večera se serviraju u glavnom restoranu na bazi švedskog stola. Bezalkoholna pića u okviru usluge all inclusive se služe tokom dana u barovima “Sand”, “Pool”, “Sundowners” i restoranu Gallery. Nacionalna alkoholna pića, lokalno pivo i lokalno vino se služe toom dana u barovima: “Sand”, “Sundowners” i restoranu Gallery-u skladu sa radnim vremenom. Čaj, kafa i užina se služe u kafe-restoranu “Sea Breeze Café” u periodu 15.30-17.00 časova.Licenca OTP broj 288/2020
kategorija A40 od 05.02.2020
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2020 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina