Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5896
Kipar hoteli Info
Hoteli Kipar hoteli
Kipar hoteli
St. Raphael Resort 5*

www.raphael.com.cy

Kvalitetan, lukszan hotel, sa brojnim sadržajima, nalazi se na najdužoj peščanoj plaži u Limasolu, sa plavom zastavicom i besplatnim ležaljkama i suncobranima. Na oko 500 metara od hotela su brojne radnje, barovi i restorani. Ispred hotela je početak promenade, a u blizini su iskopine Amathus. U neposrednoj blizini je i autobuska stanica, odakle se može stići do 15 km udaljenog Limasola. Od aerodroma Larnaka udaljen je 55 km.

Zahvata površinu od 43.000 m², pretvorenu u lepo osmišljen i održavan vrt koji okružuje 6-spratni hotel.
Hotel ima besplatne ležaljke i suncobrane na plaži, dva spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, natkriveni dečiji bazen, šest restorana, barove, saunu, teretanu, besplatan bežični internet (u unutrašnjem delu javnih prostorija i sobama), frizerski salon, Spa centar, solarijum, teniski teren, suvenirnicu, juvelirnicu, prodavnicu odeće, dečije igralište sa nadzorom, mini klub, sadržaje za bebe (grejače bočica, sterilizatore, police za presvlačenje), čuvanje dece. Od sportskih aktivnosti, gostima su na rapolaganju: stoni tenis, aerobik, pikado, teretana, luk i strela, odbojka na plaži, badmington, teniski teren sa veštačkom travom, reketi i loptice za tenis, časovi ronjenja u bazenu.

Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon (osim u “standard inland family room”), mini bar, TV sa satelitskim kanalima, sef (besplatan), bade mantil i papuče, fen, telefon, uređaj za pravljenje kafe i čaja i besplatan bežični internet.Licenca OTP broj 288/2020
kategorija A40 od 05.02.2020
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2020 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina