Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5896
Kipar hoteli Info
Hoteli Kipar hoteli
Kipar hoteli
Four Seasons 5*

www.fourseasons.com.cy

Nedaleko od centra Limasola, u turističkoj zoni, na šetalištu uz more, na savršenoj peščanoj plaži, nalazi se hotel "Four Seasons". Najbolje ga opisuju reči luksuz i stil, karakteristični za ovaj lanac prestižnog imena, besprekorne usluge i bogatih sadržaja. Otvoren je 1993, a potpuno renoviran 2016. godine.

Hotel ima 24-časovnu sobnu uslugu, frizera, manječnicu, lekara na poziv i dva a la kart restorana za večeru, koji su nosioci mnogobrojnih međunarodnih nagrada: “Vivaldi” mediteranski restoran (otvoren u letnjim mesecima - od maja do oktobra) i kineski “Seasons Oriental” (otvoren svakog dana osim utorkom). Osim toga tu je i pet barova i još dva, sezonski otvorena restorana. U prizemlju se nalazi nekoliko butika, prodavnice novina, nakita i satova. Hotel ima posebno namenjene 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama, a sve zone hotela su pristupačne kolicima. Za decu su obezbeđeni dečiji klub, stoni tenis, visoke stolice u restoranu i čuvanje dece na zahtev.

Od sportskih sadržaja, gostima su na raspolaganju: dva spoljašnja bazena, od kojih jedan samo za odrasle, unutrašnji bazen koji se greje cele godine, “Shiseido” Spa centar poznat po aroma terapiji, sauna, dva parna kupatila, ledena soba, dva osvetljena teniska terena, džinovski šah, dobro opremljena teretana sa ličnim trenerom, aerobik, škola ronjenja i program sportskih aktivnosti.

Sve sobe su klimatizovane, imaju besplatan Wi Fi (8 mbps), LED TV sa satelitskim kanalima i interaktivnim uslugama, “smart room” tehnologiju sa tabletom za kontrolu osvetljenja, temperature, pomeranje zavesa i slično, zatim telefon, fen, veliki elektronski sef, mini bar (dodatno se plaća), aparat za kafu i čaj. Sve sobe sa pogledom na more i neke sa pogledom na kopno imaju balkon. Kupatila imaju “walk-in” tuš sa hroma-terapijskim osvetljenjem, velika ogledala, bade mantile i papuče.Licenca OTP broj 288/2020
kategorija A40 od 05.02.2020
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2020 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina