Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5291
Sharm El Sheikh Info
Hoteli Sharm El Sheikh
Sharm El Sheikh
Stella Di Mare Beach Hotel & Spa 5*

Ovaj luksuzni hotel sa 5 zvezdica smešten je kraj privatne plaže na ulazu u živopisni zaliv Nama. U ponudi ima 3 gurmanska restorana, vrhunsku obuku za ronjenje i spa centar površine 600 m².

Moderne, prostrane sobe u hotelu Stella Di Mare imaju velike prozore i nude obilje prirodnog svetla. Svaka soba uključuje otvorenu terasu ili balkon. a sa pojedinih se pruža dalekosežan pogled na Crveno more. Sobe sadrže LCD TV sa satelitskim kanalima, a posluga u sobi dostupna je tokom celog dana.

Otvoreni bazen u obliku lagune okružen je vodopadom i tropskim vrtovima. Pored same hotelske plaže možete uživati u gnjuranju i posmatranju koralnih grebena. Zabavni program se organizuje svake večeri.

Na otvorenoj terasi restorana La Terrazza možete večerati uz sveće i pogled na more. Sveža mediteranska jela služe se u hotelskom restoranu Corallo Rosso. Italijanski specijaliteti se nalaze u ponudi restorana La Scogliera.

Ostrva Nacionalnog parka Ras Muhamed udaljena su 16 km. Hotel i spa centar Stella Di Mare Beach nalazi se na 20 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma Šarm el Šeik. Na raspolaganju vam je i besplatna usluga prevoza do zaliva Nama.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina