Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5291
Sharm El Sheikh Info
Hoteli Sharm El Sheikh
Sharm El Sheikh
Verginia Sharm Resort & Aqua Park 4*

Smešten u mirnom delu Šarm El Šeika, odmaralište Verginia poseduje spa centar i veliki bazen sa vodopadom i fontanama. Ponuda odmarališta uključuje besplatnu uslugu prevoza do Nama Beja.

Sobe imaju balkon, a apartmani tipa "suite" gledaju na bazen i na palme. Sve klimatizovane smeštajne jedinice nude TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i besplatan bežični internet.

Tokom boravka možete vežbati u teretani odmarališta, a zatim se opustiti u klubu zdravlja koji obuhvata hidromasažnu kadu, hamam i saunu.

Ronilački centar odmarališta Verginia Sharm omogućava vam da istražujete veličanstven podvodni pejzaž i faunu Crvenog mora. Deca se mogu bezbedno igrati u dečijem bazenu.

Profesionalni tim animatora zadužen je za zabavu dece tokom celog dana. Uveče se organizuje živi zabavni program u amfiteatru u okviru objekta.

U 2 restorana odmarališta služi se raznovrsna hrana, uključujući internacionalna i orijentalna jela i specijalitete od morskih plodova. U baru Ghadamas možete uživati u koktelima i živoj muzici.

Koralni grebeni u Nacionalnom parku Ras Mohamed nalaze se na 65 km od odmarališta Verginia. Međunarodni aerodrom Šarm el Šeik udaljen je samo 15 minuta vožnje. U okviru odmarališta obezbeđen je besplatan parking.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina