Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5291
Sharm El Sheikh Info
Hoteli Sharm El Sheikh
Sharm El Sheikh
Sunrise Diamond Beach Resort 5*

Smešten na platou Om El Seid, rizort Sunrise Diamond Beach raspolaže sopstvenom plažom. Poseduje 4 restorana, 3 bazena, kao i bazen sa akva parkom i školu ronjenja. U ponudi ima 2 à-la-carte restorana i besplatan WiFi.

Gostima je na raspolaganju široki izbor soba. Za porodice naručito su pogodne porodične sobe sa njihovim konceptom, koji ppodrazumeva zasebne sobe za roditelje i decu. U rizortu Sunrise Diamond Beach sve sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima, mini-frižider i sopstveno kupatilo. Svaka soba ima balkon sa pogledom na Crveno more ili bazen.

Gosti mogu da uživaju u različitim restoranima kao što su restoran Oriental na plaži, italijanski restoran i indijski stilski restoran Kandahar. Takođe su na raspolaganju i 6 barova sa izborom mesta gde se možete opustiti i uživati u piću.

Rizort u ponudi ima spa centar i fitnes centar i međunarodni centar za ronjenje gde možete istraživati raznobojne grebene i egzotične ribe Crvenog mora.

Rizort Sunrise Diamond Beach je udaljen 20 km od Međunarodnog aerodroma Šarm el Šeik. U okviru objekta postoji besplatan parking.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina