Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5248
Sharm El Sheikh Info
Hoteli Sharm El Sheikh
Sharm El Sheikh
Sunrise Arabian Beach Resort 5*Lux

Odmaralište Sunrise Arabian Beach okruženo je vrtovima i smešteno pored sopstvene plaže u čuvenoj oblasti Šarks Bej. U ponudi ima raznovrsne sadržaje, uključujući spa centar i 6 a-la-carte restorana. Besplatan bežični internet dostupan je u celom odmaralištu.

Sve moderne sobe odmarališta Sunrise Arabian Beach elegantno su uređene u arapskom stilu i imaju sopstveni balkon ili terasu. Takođe sadrže klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo.

Bogata gastronomska ponuda odmarališta uključuje indijski restoran Masala, tajlandski restoran Sabai, italijanski restoran La Pergola i francuski restoran Côte d’Azur. U restoranu Waterfall Grill služe se internacionalna jela na bazi švedskog stola. Salonski bar i kafe takođe su na raspolaganju.

Savršen za opuštanje i obnavljanje energije, velnes centar raspolaže hidromasažnom kadom, parnim kupatilom i saunom. Ostali sadržaji i usluge odmarališta obuhvataju masaže na plaži, dobro opremljenu teretanu i izbor sportova na vodi.

Odmaralište gleda na ostrvo Tiran i nudi besplatan prevoz do Zabavnog i tržnog centra Soho Square, udaljenog 8 km. Nama Bej se nalazi na 11 km, a Međunarodni aerodrom Šarm El Šeik na 9 km.

Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacLicenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina