Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5248
Sharm El Sheikh Info
Hoteli Sharm El Sheikh
Sharm El Sheikh
Sharm Dreams Resort 5*

Rizort Sharm Dreams nalazi se na samo 200 metara od Crvenog mora u zalivu Nama. U ponudi su prostrane sobe, kazino, ronilački centar u okviru objekta i 9 bazena.

Sobe su moderno uređene i uključuju sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Pored toga imaju sef i mini-bar. Pojedine sobe obuhvataju namešten balkon i deo za sedenje sa kaučem.

Egipatska jela služe se u restoranu Le Jardin, koji raspolaže terasom sa dalekosežnim pogledom na Sinajsku goru. Rizort Dream takođe poseduje italijanski restoran i teksaško-meksički restoran. Tu je i bar u tropskom stilu sa bilijarom, u kojem se služe kokteli.

Za 5 minuta pešice stiže se do akva parka i privatne plaže rizorta. Osoblje turističkog deska će vam rado pomoći pri organizovanju usluge iznajmljivanja automobila ili pružiti informacije o lokalnim atrakcijama. Deci su na raspolaganju dnevne aktivnosti.

Rizort Sharm Dreams nalazi se na 20 minuta vožnje od Međunarodnog aerodroma Šarm el Šeik. Recepcija radi non-stop. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. Obližnje rekreativne aktivnosti uključuju jahanje kamila i ronjenje.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina