Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5291
Sharm El Sheikh Info
Hoteli Sharm El Sheikh
Sharm El Sheikh
Sentido Reef Oasis Senses 5*Lux

Ovo all-inclusive odmaralište nalazi se pored plaže, na lokaciji odakle se pruža pogled na mesto za ronjenje Templ Rif. U ponudi su prostrane sobe sa balkonom. Gostima su na raspolaganju otvoreni bazeni, velnes centar i panoramski pogled na planinski masiv Sinaj i ostrvo Tiran.

Ovaj hotel sa 5 zvezdica poseduje ronilački bazen, 3 bazena sa toplom vodom i 2 dečija bazena Na raspolaganju je i akva park sa 14 bazena. Na plaži se možete baviti ronjenjem i gnjuranjem. Hotel poseduje 9 restorana i barova.

Klimatizovane sobe u objektu Reef Oasis krase savremen dekor i nameštaj od tamnog drveta. Svaka smeštajna jedinica ima TV i mini-bar. Pojedine sobe uključuju flat-screen TV i odvojen prostor za sedenje.

U hotelskom restoranu služe se jela lokalne kuhinje, a u baru možete uživati u osvežavajućim pićima.

Veliki izbor kozmetičkih tretmana i masaža dostupan je u velnes centru. Možete se opustiti u hidromasažnoj kadi i prošetati se kroz bujni vrt.

Međunarodni aerodrom Šarm el Šejk udaljen je 16 km. Javni parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. Dostupna je i usluga prevoza.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina