Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5248
Sharm El Sheikh Info
Hoteli Sharm El Sheikh
Sharm El Sheikh
Rixos Sharm El Sheikh 5*Lux

Odmaralište Rixos Sharm El Sheikh se nalazi na obali mora i okruženo je palmama. U celom objektu je dostupan besplatan bežični internet, a pored toga, gostima je na raspolaganju 11 bazena, 7 à-la-carte restorana, 5 barova i peščana plaža. Na privatnoj plaži i u kabanama na bazenu možete koristiti usluge privatnog batlera, uz doplatu.

Sve sobe u odmaralištu Rixos poseduju balkon ili terasu, sa kojih se pruža pogled na more, vrt ili bazen. Svaka soba sadrži TV sa ravnim ekranom, mini-bar, garderober i telefon. Pojedine sobe imaju veliki prostor za sedenje.

U restoranima Lalezar, Sakura i Hatmehit možete uživati u autentičnim jelima turske i japanske kuhinje, kao i u jelima od plodova mora. Restoran Callaina služi jela italijanske kuhinje sa à-la-carte menija, a restoran Papyrus nudi jela orijentalne kuhinje. Odmaralište takođe ima indijski i kineski restoran. Sadržaji za večernju zabavu uključuju noćni klub, diskoteku i noćni klub na otvorenom, smešten na plaži.

Spa centar hotela Rixos nudi niz mogućnosti za opuštanje, uključujući masažu celog tela i kozmetičke tretmane. Na raspolaganju je i moderna teretana opremljena najsavremenijom kardiovaskularnom opremom. Objekat takođe poseduje 3 vodena tobogana.

U sklopu odmarališta možete da se bavite raznovrsnim sportskim aktivnostima, kao što su tenis, stoni tenis i odbojka na plaži. Ostale aktivnosti uključuju pikado, bilijar i gnjuranje. Deca se mogu zabavljati u dečjem klubu Rixy Kids.

Nama Bej, u kojem se nalazi šetalište kraj mora, nalazi se na 22 km od odmarališta Rixos Sharm El Sheikh. Međunarodni aerodrom Šarm El Šeik udaljen je 8 km. Odmaralište pruža besplatnu uslugu prevoza autobusom do šetališta u Nama Beju.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina