Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5291
Sharm El Sheikh Info
Hoteli Sharm El Sheikh
Sharm El Sheikh
Reef Oasis Beach Resort 4*Lux

Ovaj rizort nudi uređen prostor sa 13 bazena i klimatizovane sobe sa balkonima koji gledaju na Crveno more ili na bazene. Raspolaže takođe privatnom plažom i teniskim terenom.

Okružen sinajskim planinama, rizort Reef Oasis Beach u ponudi ima prostrane, klimatizovane sobe sa satelitskom televizijom. Svaka soba je uređena u neutralnim bojama i opremljena modernim nameštajem.

Rizort Reef Oasis poseduje 10 barova i 6 restorana u kojima se pripremaju raznovrsni specijaliteti, uključujući italijanska jela i jela sa roštilja. U pojedinim barovima služe se pića tokom celog dana, dok se u pojedinim organizuje večernji zabavni program.

Gosti mogu vežbati u fitnes centru ili se opustiti na ležaljkama pored bazena. Mlađi gosti mogu posetiti dečiji klub Nemo’s. Sadržaji i usluge spa centra Reef’s uključuju hidromasažnu kadu, saunu i masaže.

Međunarodni aerodrom Šarm El Šeik udaljen je 14 km. U okviru objekta obezbeđen je besplatan parking. Gostima je na raspolaganju besplatna usluga prevoza autobusom do Nama Beja.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina