Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5248
Sharm El Sheikh Info
Hoteli Sharm El Sheikh
Sharm El Sheikh
Novotel Beach Sharm El Sheikh 5*

Ovaj hotel se nalzi u okviru zaliva Naama Bay u Šarm el Šeiku. Gostima su na raspolaganju privatna plaža, 5 bazena i klimatizovane sobe sa satelitskom televizijom.

Sve sobe hotela Novotel Sharm El-Sheikh sadrže popločane podove i elegantan nameštaj. Takođe obuhvataju mini-bar i pribor za pripremu čaja/kafe. Pojedine smeštajne jedinice poseduju balkon sa panoramskim pogledom.

U 3 restorana hotela Novotel možete da uživate u raznovrsnim regionalnim i internacionalnim specijalitetima. U restoranu Al Dente sa pogledom na Crveno more služe se italijanski specijaliteti. Ponuda bara Bedu obuhvata živi zabavni program.

Gosti mogu da vežbaju u fitnes centru ili da uživaju u opuštajućoj masaži. U okviru hotela na raspolaganju su vam i igraonica sa priborom za stoni tenis i dečje igralište.

Međunarodni aerodromi Šarm el Šeik jse nalazi na manje od 10 km od hotela Novotel Sharm El-Sheikh. Recepcija radi non-stop, a privatni parking u okviru objekta može besplatno da se koristi.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina