Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5248
Sharm El Sheikh Info
Hoteli Sharm El Sheikh
Sharm El Sheikh
Jaz Belvedere Resort 5*Lux

Ovaj rizort sa 5 zvezdica se nalazi na samoj plaži Montaza i nudi veliki izbor sadržaja i usluga. Gostima su na raspolaganju privatna plaža, 2 bazena, dečiji bazen i klub. Tržni centar SOHO Square se nalazi na 13 km od rizorta Jaz Belvedere, a Međunarodni kongresni centar u Šarm el Šeiku je udaljen 13 km.

Hotel je uređen u tradicionalnom arapsko-marokanskom stilu i predstavlja jedan od najboljih hotela u Šarm El Šeiku. Ponuda rizorta Belvedere je jedinstvena i obuhvata ljubaznu personalizovanu uslugu, visoko kvalitetne zabavne programe i nezaboravne mogućnosti za kupanje i ronjenje u jednom od najlepših podvodnih pejzaža na svetu.

U okviru rizorta možete da se bavite raznovrsnim aktivnostma poput tenisa na plaži, fudbala i odbojke, a dostupan je i višenamenski teren. Gosti uz doplatu mogu da uživaju u sportovima na vodi kao što su jedrenje na dasci, ronjenje, gnjuranje i vožnja kanua.

Osećajte se lepo i lagano uz pomoć hotelskog spa centra koji uz doplatu nudi osvežavajuće tretmane, kupke za stopala, usluge masaže, programe za opuštanje i tretmane za negu lepote.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina