Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5248
Sharm El Sheikh Info
Hoteli Sharm El Sheikh
Sharm El Sheikh
Hilton Sharks Bay Resort 4*Lux

Ovao luksuzno odmaralište je okruženo palama, 5 km od Aerodroma Šarm el Šeik, a poseduje privatnu plažu, zabavni program za porodicu, različite zabavne aktivnosti i vodene sportove.

Sve sobe imaju moderno uređen enterijer i sopstvene balkone. Pored toga poseduju flat-screen TV i frižider. Sadrže kupatilo sa kadom i bade-mantilom.

Odmaralište Sharks Bay ima 7 otvorenih bazena i terasu sa dosta prostora za opuštanje. Formu možete održavati u najsavremenije opremljenoj teretani, a nakon toga možete uživati na opuštajućoj masaži uz pogled na Crveno more.

U sklopu odmarališta nalazi se profesionalni ronilački centar koji nudi ronjenje s vodičima uz obalu Crvenog mora. Najmlađim gostima su na raspolaganju dečiji klub, natkriveni dečiji bazen i zabavni programi koje organizuje tim animatora.

Odmaralište nudi jela raznovrsnih kuhinja koja se služe u 13 restorana i barova. U restoranima Mahfouz i Il Rustico se u večernjim časovima služe ukusna jela. U baru Sunset možete uživati u egzotičnim koktelima uz pogled na Crveno more.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina