Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5248
Sharm El Sheikh Info
Hoteli Sharm El Sheikh
Sharm El Sheikh
Amwaj Oyoun Resort & Casino 5*

Prostrani rizort i spa centar Amwaj Oyoun - Sharm El Sheikh nudi privatnu peščanu plažu, sadržaje za razne sportove na vodi i bazen u obliku lagune sa vodopadima. Ovaj rizort sa 5 zvezdica takođe poseduje pasaž sa prodavnicama. Besplatan WiFi dostupan je u pojedinim zajedničkim prostorijama. Zasebna zgrada sa sadržajima za opuštanje koja pripada rizortu Amwaj Oyoun udaljena je samo 300 metara. Ova zgrada se nalazi na 500 metara od plaže i uključuje restoran, u kom mogu da doručkuju gosti koji su rezervisali smeštaj sa doručkom.

Sobe izlaze na sopstveni balkon ili terasu i imaju veliki prostor za sedenje sa flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima. Pored toga sadrže sopstveno kupatilo sa kadom i telefonom.

U ponudi je 8 različitih mesta u kojima se služe hrana i pića, uključujući restoran Onyoun sa uslugom na bazi švedskog stola i italijanski restoran Primi Piatti. U pićima i koktelima možete da uživate u baru i pabu Soweto.

Međunarodni aerodrom Šarm el Šeik udaljen je 9 km, a zaliv Nama 20 km. Hotel se nalazi na 11 km od ostrva Tiran i na 40 km od Nacionalnog parka Ras Mohamed.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina