Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.6117
Hurgada Info
Hoteli Hurgada
Hurgada
Iberotel Makadi Beach 5*lux

Ovo odmaralište sa 5 zvezdica smešteno je na samoj privatnoj peščanoj plaži u letovalištu Madinat Makadi. U ponudi ima moderne sobe sa satelitska televizijom i sopstvenim balkonom. Ostale pogodnosti obuhvataju otvoreni bazen i teniske terene. Gosti mogu provesti dan na fenomenalnom Makadi golf terenu sa 18 rupa, koji raspolaže i kompletno opremljenom prodavnicom sportske opreme Pro Shop.

Sve sobe odmarališta Iberotel Makadi Beach imaju klima-uređaj, mini-bar i lični sef. Iz nekih soba se pruža panoramski pogled na Crveno more, dok druge nude pogled na vrt.

U hotelskom spa centru gosti se mogu opustiti i uživati. Ponuda obuhvata tretmane za osvežavanje i regeneraciju, masaže, programe opuštanja i kozmetičke usluge uz doplatu. U zagrejanom, otvorenom bazenu gosti mogu učestvovati u časovima vaterpola i akvabika. Uz doplatu, gosti se takođe mogu oprobati i u jedrenju na dasci, ronjenju, gnjuranju i jahanju. Usluga čuvanja dece dostupna je uz doplatu.

Odmaralište raspolaže sa 4 restorana, uključujući orijentalni restoran, restoran pored bazena i restoran na plaži. U 4 hotelska bara služi se veliki izbor pića, kao što su egzotični kokteli i sveži voćni sokovi.

Odmaralište Iberotel Makadi Beach udaljeno je svega 3 km od akva parka Makdi Water World, koji ima 50 različitih vodenih tobogana za decu i odrasle. Ulaz u park se dodatno naplaćuje. Objekat uz doplatu nudi i redovnu uslugu prevoza do i od Aerodroma Hurgada, koji se nalazi na 30 km severno od hotela.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina