Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.6117
Hurgada Info
Hoteli Hurgada
Hurgada
Hawaii Le Jardin 4*

All Inclusive Concept (PDF)

Ovaj raskošni hotel se nalazi na samoj plaži Crvenog mora, 20km severno od aerodroma u Hurgadi, udaljen od centra 15km.Hotel je otvoren marta 2008.godine.
Usluga u hotelu je na bazi all inclusiva.
Raspolaže sa 482 standardne sobe i 4 porodične sobe, kao i sobama namenjenim ne pušačima.Sve standarden sobe poseduju francuski ležaj, ili dva zasebna ležaja, kupatilo sa kadom/tuš kabinom, sa balkonom ili terasom.Od drugih sadržaja sobe poseduju i:klima uređaj,satelitski TV,telefon, fen,sef, mini bar.Porodične sobe su iste kao standardne što se opreme tiče, s tim da su nešto veće kvadrature i imaju dnevnu sobu.
U glavnom restoranu “Les Palmiers”kao i u dva a la carte restorana možete uživati u raznovrsnoj, ukusno spremljenoj hrani.Hotel poseduje i bar gde se dodatno možete opustiti, kao i tri bazena od kojih se jedan zagreva u hladnijim periodima.
Za najmlađe, postoji “Bambi”dečji klub sa igralištem i dečijim bazenom.Šest dana u nedelji profesionalno osoblje vodi računa o najlađim gostima i čini im odmor nezaboravnim.
Hotel poseduje i konfernecijsku salu, koja je potpuno opremljena.
Što se tiče onih koji ne bi želeli da svoj odmor provedu samo odmarajući, već aktivno, na raspolaganju su sledeći sportovi:aerobik, tenis, bilijard,odbojka na pesku,fudbal,pikado,stoni tenis,teren za golf.
Dodatno se naplaćuje hemijsko čišćenje,kozmetički salon, butici koji se nalaze u sklopu hotela,zlatara,internet kafe.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina