Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.5121
Hurgada Info
Hoteli Hurgada
Hurgada
Festival Smartline Color Beach 4*

Uživajte u novom očaravajućem Smartline Festival hotelu na Crvenom moru.Ovo odmaralište u srcu Hurgade karakteriše prijatan ambijent i atmosfera. Velika plaža sa dužinom od 700m je jedinstvena u ovom delu oblasti.Dve prelepe lagune mame Vas na kupanje, a osim toga su idealno mesto za šetnju i zalazak sunca na Crvenom moru. Potpuno nove moderne i šarene 162 sobe nude osvežavajuću atmosferu za uživanje.
Na usluzi 24h Vam je recepcija sa profesionalnim osobljem. Sve sobe su opremnjene sa tuš kabinom/kadom, satelitskom televizijom, telefonom, mini barom, klimom, svaka soba ima terasu ili balkon. 80 soba ima pogled na more, 26 na bazen, a 56 pogled na baštu.
Svi obroci se služe u Smartline restoranu. Tu je i a la carte restoran Atlantic Pearl Sea food, dok se užina služi u Smartline baru na plaži. Postoje još dva bara, jedan u lobiju, drugi pored bazena.
Za najmlađe postoji klub za decu koji vode profesionlni animatori.
U ponudi hotela postoje i animatori koji vode dnevni i vecernji program. Tu su i fudbalski teren, tobogani, odbojka na plaži, stoni tenis, fitness, bilijar, wi-fi, masaže, salon lepote.Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina