Budite obavešteni o našoj ponudi 
  Kursna Lista | 1 € = 117.6117
Hurgada Info
Hoteli Hurgada
Hurgada
Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay 5* lux

www.cleopatra-makadi-bay.com

Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay 5*LUX

Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay je luksuzan i komforan resort što ga čini idealnim za porodice, parove, kao i za individualne putnike.Hotel nudi za svakoga po nešto: mir, akciju, sportove, wellness, relaksaciju, kulturne znamenitosti i pravi letnji odmor.
Resort je lociran između Hurgade i luke Safaga, udaljen je od oba mesta oko 30km. Transfer od aerodroma do hotela traje oko 40 min vožnje.
Resort raspolaže sa 530 potpuno opremnjenih soba i apartmana. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom/tuš kabinom, terasu, klimu, sef, telefon, TV, fen za kosu, mini bar, ogledalo za šminkanje...
Resort nudi ukusnu nacionalnu i internacionalnu kuhinju, a obroci se služe u glavnom restoranu. Pored glavnog restorana hranu i piće možete konzumirati i u restoranu Vista Mare, u ribljem restoranu Rock Lobster, baru pored bazena, u pabu Vista Mare, Sport baru, Lobby baru i Divers baru.
U resortu možete uživati u brojnim sportskim aktivnostima kao što su tenis, odbojka, ronjenje, golf, stoni tenis, jahanje i sl.
Za potpuni odmor tu je wellness centar sa otvorenim bazenom, fizioterapijama, masažama, masažama toplim kamenjem, salon lepote, Asia spa centar. Za malo aktivniji tip odmora tu su časovi aerobika kao i besplatno korišćenje teretane.
Animatori su u hotelu zaduženi za dobru atmosferu i zabavu. Preko dana će Vas animirati sa brojnim zabavnim igrama i sadržajima, a uveče su tu profesionalni bendovi koji svojom muzikom upotpunjavaju doživljaj. Jednom nedeljno se održava velika žurka na plaži, a možete se zabavljati i u noćnom klubu hotela svake večeri od 23:30h.
Licenca OTP broj 390/2010 od 23.02.2010
ZA ORGANIZOVANJE TURISTIČKIH PUTOVANJA
© 2009-2019 | Uslovi korišćenja
Sva prava zadržana
Ovlašćeni agenti širom regiona Srbija Makedonija Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina